Hedbanz társasjáték - Új kiadás

Hedbanz társasjáték - Új kiadás
6 090 Ft
+122 hűségpont ajándékba - Részletek...
6 éves kor fölött
nem rendelhető
81395
Megunhatatlan klasszikus új köntösben!
Mi vagyok én? A Hedbanz klasszikus, gyors menetű családi kitalálósdijában a játékosok három pontozó jelvényt kapnak, majd mindenki egy kártyát húz, amit a fejére tesz, anélkül, hogy megnézné. Amikor rátok kerül a sor, fordítsátok meg az időzítőt, és tegyetek fel eldöntendő kérdéseket, hogy kitalálhassátok, mik vagytok - egy állat, étel vagy tárgy! Tippeljetek helyesen és tegyetek egy pontozó jelvényt a fejpántotokra, majd húzzatok egy újabb kártyát, és folytassátok a kérdezést! Ha rosszul tippeltek, kimaradtok a körből. Az a játékos nyer, aki először gyűjt össze három pontozó jelvényt!
Ebben az új kiadásban a fejpántok is új köntösbe bújtak: a játékosok választhatnak, hogy dinoszaurusz, narvál, robot, virág, pillangó vagy agy mintával díszített fejpántot tesznek magukra.
A Hedbanz jó móka a gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek is, és tökéletes a családi társasjáték estekre is! A játék közben a gyerekek szórakoztató és izgalmas módon fejlesztik deduktív érvelési- és problémamegoldó képességeiket.
A "Hedbanz társasjáték - Új kiadás" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Hedbanz társasjáték - Új kiadás

Hedbanz társasjáték - Új kiadás

6 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.