Hengerfűző játék

Hengerfűző játék
A hengerfűző játék kifejezetten a legkisebbeknek készült. Fejleszti a szem-kéz koordinációt és a türelmet. A játék lényege, hogy a különböző színű és lyukakkal ellátott műanyag hengereket felfűzzék a zsinórra. Többféleképpen is lehet vele fejleszteni a kicsiket. Színfelismerés, számolási készségek, sorminta felismerés, csoportosítás... Megannyi lehetőség a játszva tanulásra. A nagy méretű elemekkel biztonságosabb a fogás és egyszerűbb a fűzés, így garantált a sikerélmény.
A "Hengerfűző játék" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
74993
1 850 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hengerfűző játék

Hengerfűző játék

1 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.