Hexbug - Tagamoto kis pályaszett, 5.

Hexbug - Tagamoto kis pályaszett, 5.
6 650 Ft
+133 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hexbug
inkább fiúknak
26143
A Hexbug nano bogarak alapján készült, vonalkódokkal ellátott Tagamoto kis pályaszett. A pályán az autók leolvassák a vonalkódokat, és aszerint reagálnak - gyorsítanak, lassítanak, felkapcsolják a világítást, fékhangokat és motorhangokat adnak ki magukból. A pálya könnyen összeszerelhető, a készlet kiegészítőket is tartalmaz, illetve kombinálható a többi Hexbug - Tagamoto pályával is. A készlet 1 db Tagamoto kisautót is tartalmaz.
A Hexbug márkájú "Hexbug - Tagamoto kis pályaszett, 5." nevű játékot főleg 5 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hexbug

Hexbug - Tagamoto kis pályaszett, 5.

Hexbug - Tagamoto kis pályaszett, 5.

6 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.