Hexbug - Tagamoto sárga-fekete kisautó

Hexbug - Tagamoto sárga-fekete kisautó
3 490 Ft
+70 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hexbug
inkább fiúknak
26421
Pici, a Hexbug nano bogarak alapján készült sárga-fekete kisautó, elemes meghajtással. A Tagamoto kisautók a pályán haladva leolvassák a pályába épített kódokat és aszerint viselkednek - motor- és fékhangot adnak ki magukból, fel- és lekapcsolják a világítást, lassítanak, gyorsítanak. A készlethez tartozik egy kis pályaelem is, amely bármely Tagamoto pályával együtt használható. A kisautó 2 db LR44 gombelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Méret: 5 cm.
A Hexbug márkájú "Hexbug - Tagamoto sárga-fekete kisautó" nevű játékot főleg 5 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hexbug

Hexbug - Tagamoto sárga-fekete kisautó

Hexbug - Tagamoto sárga-fekete kisautó

3 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.