Homokozó készlet betonkeverővel és kiegészítőkkel

Homokozó készlet betonkeverővel és kiegészítőkkel
6 450 Ft
+129 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
73927
A kis kőműves tanoncok most az otthoni vagy játszótéri homokozóban tevékenykedhetnek ezzel a betonkeverős homokozó szettel. A locsoló, kőműves kanál, simító kanál és betonkeverő segítségükre lesz az építkezéshez. A készlethez tartozik egy táska is, amelyben a homokozó játékokat magukkal vihetik a nagyihoz, a játszótérre vagy akár a strandra is. A játék során fejlődik a kézügyesség, kreativitás és a képzelőerő is.
Csomagolás mérte: 28 x 28 cm
A "Homokozó készlet betonkeverővel és kiegészítőkkel" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Homokozó készlet betonkeverővel és kiegészítőkkel

Homokozó készlet betonkeverővel és kiegészítőkkel

6 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.