Homokozójáték 3 db műanyag fagyival és kanállal

Homokozójáték 3 db műanyag fagyival és kanállal
790 Ft
+16 hűségpont ajándékba - Részletek...
72847
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt, de számos más ízből lehet választani. Ezzel a 3 fagyiból és egy műanyag kanálból álló homokozókészlettel egészen biztosan vidáman telik majd a délután. A kicsik elkészíthetik saját fagylaltjukat, mely által észrevétlenül fejlődik a szem-kéz koordinációjuk és a finommotorikájuk.
A gombóc leszedhető, a tölcsér pedig megtölthető homokkal.
A "Homokozójáték 3 db műanyag fagyival és kanállal" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 2 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Homokozójáték 3 db műanyag fagyival és kanállal

Homokozójáték 3 db műanyag fagyival és kanállal

790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.