Hot Wheels - HW Flames, 5 db-os

Hot Wheels - HW Flames, 5 db-os
Készen állsz a nagy versenyre? Ötszörösen is! A Hot Wheels 5 db kisautót tartalmazó kollekciójával bármikor rajthoz állhatsz. Versenyenként eldöntheted, melyik lesz a legalkalmasabb járgány, de akár egymással is összemérheted a tuning verdák tudását. A szépen kidolgozott részletek még valósághűbb játékot kínálnak a gyerekeknek és még nagyobb értéket a gyűjtőknek. Az 5-ös csomagok tematizált dobozokban érkeznek, így találhatsz X-Raycers, Track Builder, Hot Trucks, Exotics, Nightburnerz, Snow Stormers és még számos más csapatot is. Ez a tökéletes kollekció minden vérbeli versenyzőnek.
A "Hot Wheels - HW Flames, 5 db-os" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Mattel
inkább fiúknak
74749
4 450 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Hot Wheels - HW Flames, 5 db-os

Hot Wheels - HW Flames, 5 db-os

4 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.