Hot Wheels - Adventi naptár

Hot Wheels - Adventi naptár
Az ünnepi időszak visszaszámlálása különleges lehet ezzel a színes, karácsonyi témájú csomagolással és 24 meglepetés ablakkal, Hot Wheels témájú ajándékokkal. December első napján elkezdhetitek a karácsonyi visszaszámlálást Hot Wheels stílusban! A Hot Wheels adventi naptár minden korosztályt el fog bűvölni. Nyolc mintás Hot Wheels autót és tizenhat keigészítőt tartalmaz, egyet minden napra, egészen az ünnepig. A Hot Wheels adventi naptár most egy vadonatúj kihajtható gyermek játszószőnyeget is tartalmaz, ezen játszhatnak az új Hot Wheels autókkal és a kiegészítőkkel!
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Adventi naptár" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hot Wheels
inkább fiúknak
66320
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Hot Wheels - Adventi naptár
Hot Wheels - Adventi naptár

Hot Wheels - Adventi naptár

10 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.