KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Hot Wheels Car Culture - McLaren Speedtail kisautó

Hot Wheels Car Culture - McLaren Speedtail kisautó
4 950 Ft
+99 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
3 éves kor fölött
nem rendelhető
81545
Ki mondta, hogy a kisautók csak kisgyerekeknek valók? A Hot Wheels 1:64 méretarányú kisautókat tartalmazó Car Culture kollekciója nemcsak a gyerekek, hanem a felnőtt rajongók gyűjteményét is megkoronázhatja. A széria valósághű, részletgazdagon kidolgozott, merész díszítésekkel és kerekekkel rendelkező, fémből készült kisautókat tartalmaz. Ezzel a csomaggal a McLaren Speedtail kisautó bővíti a Hot Wheels-gyűjteményt.
Webáruházunkban más Hot Wheels kisautók is kaphatók (elérhetőségük változhat), így akár egy teljes autóparkot is összegyűjthetnek a kisautók szerelmesei.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels Car Culture - McLaren Speedtail kisautó" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels Car Culture - McLaren Speedtail kisautó

Hot Wheels Car Culture - McLaren Speedtail kisautó

4 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.