Hot Wheels City - Dinó támadás szett

Hot Wheels City - Dinó támadás szett
7 250 Ft
+145 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
nem rendelhető
57653
Veszélyes teremtmények foglalták el Hot Wheels City-t. A gyerekek a kisautóik segítségével keresztül küzdhetik magukat ezen a dinó támadás szetten, hogy megmentsék Hot Wheels City-t. A szett közvetlenül csatlakoztatható a többi Hot Wheels City szetthez az új csatlakoztató rendszerük segítségével és kompatibilisek a narancssárga pályákkal. A játék isnpirálja a 3-6 éves gyerekek történetmesélési kedvét és kreativitását.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels City - Dinó támadás szett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels City - Dinó támadás szett

Hot Wheels City - Dinó támadás szett

7 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.