Hot Wheels City - Közepes pályaszettek

Hot Wheels City - Közepes pályaszettek
9 990 Ft
+200 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
72905
Minden autózás egy új történet - ezek a pályák pedig tele vannak szuper történetekkel, amiknek négykerekű hőseik vannak. A kalandokban természetesen ezúttal is nagy versenyek és lélegzetelállító trükkök, na meg vicces ütközések vezetnek a győzelemig. Megküzdhetsz az aligátorral, aki a Gator Garage Attack játékszettben rejtőzik, legyőzheted a denevért, aki az elhagyott házban bujkál és megszökhetsz a rémisztő pók elől a parkban! A kikötőben a hatalmas polip csápjai várnak, az autós étteremnél pedig az óriás skorpió csípéseitől kell megmentened kedvenc verdáidat! Mind az 5 Hot Wheels City szettet összekapcsolhatod más City készletekkel vagy kibővítheted narancs színű pályákkal is. Szóval? Melyikhez lesz bátorságod?
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels City - Közepes pályaszettek" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels City - Közepes pályaszettek

Hot Wheels City - Közepes pályaszettek

9 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.