Hot Wheels City - Közepes pálya - Scorpion Flex

Minden autózás egy új történet - ezek a pályák pedig tele vannak szuper történetekkel, amiknek négykerekű hőseik vannak. A kalandokban természetesen ezúttal is nagy versenyek és lélegzetelállító trükkök, na meg vicces ütközések vezetnek a győzelemig. Megküzdhetsz az aligátorral, aki a Gator Garage Attack játékszettben rejtőzik, legyőzheted a denevért, aki az elhagyott házban bujkál és megszökhetsz a rémisztő pók elől a parkban! A kikötőben a hatalmas polip csápjai várnak, az autós étteremnél pedig az óriás skorpió csípéseitől kell megmentened kedvenc verdáidat! Mind az 5 Hot Wheels City szettet összekapcsolhatod más City készletekkel vagy kibővítheted narancs színű pályákkal is. Szóval? Melyikhez lesz bátorságod?
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels City - Közepes pálya - Scorpion Flex" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hot Wheels
inkább fiúknak
1-3 nap
76053
9 990 Ft
A "Hot Wheels City - Közepes pálya - Scorpion Flex" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. október 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. október 04-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels City - Közepes pálya - Scorpion Flex

Hot Wheels City - Közepes pálya - Scorpion Flex

9 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.