Hot Wheels City - Mr. Fagy játékszett

Hot Wheels City - Mr. Fagy játékszett
Hot Wheels City külvárosát ellepték a gonosztevők, akik keresik a bajt. Mr. Fagy jéggel árasztotta el a rendőrség épületét és egy rendőrautó is bent rekedt a jég alatt. Mr. Fagy lelkesen őrzi a rendőrautót, így a gyerekek feladata megmenteni a város rendőrségét a Batmobile-lal az örök jégvilágtól. Nincs is más dolguk, csak a kisautót az indítóra helyezni és elindítani a Batmobile-t. Ha az autó eltalálja Mr. Fagyot, és ő leesik, kiszabadul a jég alól a rendőrautó. A készletben megtalálható egy Batmobile, egy rendőrautó és egy Mr. Fagy mini figura is. A készlet más Hot Wheels City készletekkel összekapcsolható. Csomagolási méretek: 23 x 30 x 14 cm.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels City - Mr. Fagy játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hot Wheels
inkább fiúknak
65199
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Hot Wheels City - Mr. Fagy játékszett
Hot Wheels City - Mr. Fagy játékszett

Hot Wheels City - Mr. Fagy játékszett

8 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.