KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

Hot Wheels City - Mutáns állatjárgányok, Scorpedo

Hot Wheels City - Mutáns állatjárgányok, Scorpedo
1 390 Ft
+28 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
nem rendelhető
29264
Narancssárga és lila színű, műanyag és Die-Cast felhasználásával készült Hot Wheels mutáns állatjárgányok - Scorpedo kisautó, a Hot Wheels City sorozatból. A Scorpedo járgány hosszú és nagyon flexibilis, bármely Hot Wheels City pályán látványosan tud végigmenni. Az autó nagyon jól veszi a kanyarokat, illetve a különböző akadályokat is. A Hot Wheels mutáns állatjárgányok összekapcsolhatók egymással, így akár egy komplett vonatszerelvényt is készíthetsz belőlük.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels City - Mutáns állatjárgányok, Scorpedo" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels City - Mutáns állatjárgányok, Scorpedo

Hot Wheels City - Mutáns állatjárgányok, Scorpedo

1 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.