Hot Wheels City - Színváltós Carbide kisautó

Hot Wheels City - Színváltós Carbide kisautó
2 650 Ft
+53 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
77335
Hogy lehet egy Hot Wheels kisautó igazából kettő? Úgy, hogy színváltós! Ezekkel az 1:64 arányú modellekkel igazán élvezetes a színváltós játék. Hogy működik? Egyszerű: meleg vízbe kerülve az autó megváltoztatja színeit, jéghideg vízben pedig visszaváltozik. Sőt, vannak modellek, amelyek több, mint két változáson is képesek keresztülmenni. A széles választékban a gyerekek is megtalálhatják a kedvenc stílusukat. Víztározókat megtölteni, indulhat a mágikus átalakulás - újra és újra. Vigyázat, soha ne használjanak forró vizet.
A színek és festések eltérőek lehetnek.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels City - Színváltós Carbide kisautó" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels City - Színváltós Carbide kisautó

Hot Wheels City - Színváltós Carbide kisautó

2 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.