Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Hot Wheels City - Szökés a műhelyből pálya

Hot Wheels City - Szökés a műhelyből pálya
4 950 Ft
+99 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
nem rendelhető
57662
A Hot Wheels pályák nagyszerűen kiegészíthetők a Hot Wheels műhellyel. Még a versenyautóknak is szükség van néha karbantartásra, ám egyszer csak történik valami, ami miatt el kell menekülni a helyszínről. A kiegészítő közvetlenül csatlakoztatható a többi Hot Wheels City pályához és kompatibilis a narancssárga pályákkal. A csomagolás egy Hot Wheels kisautót is tartalmaz.

A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels City - Szökés a műhelyből pálya" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels City - Szökés a műhelyből pálya

Hot Wheels City - Szökés a műhelyből pálya

4 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.