Hot Wheels City - Ultimate Polip autómosó szett színváltós kisautóval

Az autómosás mindig jó móka, de ez a Hot Wheels polipos mosó még bulisabb élménnyé teszi.
A 120 cm hosszú Hot Wheels City polipos ultimate autómosó telis-tele van meglepetésekkel. Már a csomagban mellékelt modell is az. A misztikus Color Reveal járgányt ugyanis egyszínű fedőréteg borítja - aminek felfedése igazi kaland. Ha megtöltöd az első víztartályt, beledobod az autót és megforgatod, a festék leolvad és megláthatod a valódi fényezést. Ahogy a járgány végigmegy a mosó egyes részein (köztük a hurkon), megszabadul a felesleges víztől így láthatóvá válnak a kidolgozott részletek. A végső öblítés során a polip fejébe töltött hideg víz spriccel rá a fúvókákból - aminek hatására pedig egy újabb díszítés válik láthatóvá. Az átváltozás meleg és hideg vízzel bármikor megismételhető - és nehezen megunható. Ha pedig vége a mosós játéknak a készlet félbehajtva egyszerűen tárolható.
Az autómosás még soha nem volt ekkora kaland! A készlet egy Color Reveal kisautót is tartalmaz. A színek és díszítések eltérhetnek.
120 cm hosszú, látványos pálya, vizes funkciókkal. Két víztartály a színváltáshoz. Ugrató, hurok és spirál is az akciókhoz.
Ha a polip fejét megtöltöd hideg vízzel a tartályt pedig meleg vízzel, az autó folyamatosan változtatja a színét, ahogy körbe-körbe halad.
Leszerelhető vízgyűjtő edények. Összecsukható, a könnyebb tároláshoz. Irányítható, a valódi autómosóhoz hasonló robotmosó karok. Összekapcsolható más Hot Wheels pályákkal.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels City - Ultimate Polip autómosó szett színváltós kisautóval" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hot Wheels
inkább fiúknak
1-3 nap
70367
32 990 Ft
A "Hot Wheels City - Ultimate Polip autómosó szett színváltós kisautóval" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Hot Wheels City - Ultimate Polip autómosó szett színváltós kisautóval

Hot Wheels City - Ultimate Polip autómosó szett színváltós kisautóval

32 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.