Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Hot Wheels - Dino Challenge pályaszett

Hot Wheels - Dino Challenge pályaszett
A Hot Wheels: Dino Challenge pályaszett új szintre emeli a versenyzés fogalmát! A pályán különleges sínrendszer kapott helyet, melyeken az autók vonulnak. Az kocsik sebességét a vezeték nélküli irányító karral lehet növelni, a még izgalmasabb küzdelem érdekében. Az 5 méter hosszú pályán két óriási hurok is helyet kapott. Az autók első lámpái világítanak.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Dino Challenge pályaszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 5 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
Hot Wheels
inkább fiúknak
5 éves kor fölött
57973
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hot Wheels - Dino Challenge pályaszett

Hot Wheels - Dino Challenge pályaszett

13 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.