Hot Wheels - Downtown Ice Cream Meltdown játékszett

Hot Wheels - Downtown Ice Cream Meltdown játékszett
Jöhet egy izgalmas kitérő a Hot Wheels járgányokkal? A Downtown Ice Cream Meltdown játékszett garantáltan színt visz a játékba. Miután a kocsi behajtott, a tekerő segítségével kell feljuttatni a verdát a spirál tetejére, onnan pedig indulhat a menet lefelé. De vigyázat! A fagyis sorompót nem lehet kikerülni, mindenképpen neki kell menni!
A csomag egy kisautót tartalmaz.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Downtown Ice Cream Meltdown játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hot Wheels
inkább fiúknak
71730
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hot Wheels - Downtown Ice Cream Meltdown játékszett

Hot Wheels - Downtown Ice Cream Meltdown játékszett

4 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.