Hot Wheels - Downtown Toxic Fuel Stop játékszett

Hot Wheels - Downtown Toxic Fuel Stop játékszett
3 990 Ft
+80 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
71731
Az autók számára nélkülözhetetlen a benzinkút, és így vannak ezzel a Hot Wheels járgányok is. Időnként bizony tankolni kell őket. A Hot Wheels Downtown Toxic Fuel Shop játékszettel ez pofonegyszerű, csak be kell hajtani, a mutató pedig mutatja, mikor telik meg a tank. A tankolás befejeztével elég legurulni a rámpán, és máris folytatódhat a kaland vagy kezdődhet egy jó verseny a többi (külön kapható) Hot Wheels pályák egyikén.
A szett egy kisautót tartalmaz.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Downtown Toxic Fuel Stop játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels - Downtown Toxic Fuel Stop játékszett

Hot Wheels - Downtown Toxic Fuel Stop játékszett

3 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.