Hot Wheels: Dugóhúzó pályaszett

Hot Wheels: Dugóhúzó pályaszett
16 490 Ft
+330 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
73224
A Hot Wheels Dugóhúzó játékkészlet tele van szédítő izgalommal. Meghódíthatod a dugóhúzót azzal, hogy végigszáguldasz az autóval a hármas hurok spirálon keresztül és eltalálod a végén várt célt. Vagy átválthatod az irányt és az autóidat közvetlenül a célpont felé katapultálhatod a dugóhúzó közepén keresztül. Ha mindkét kihívást teljesíted, egy kis gyakorlással igazi mestere lehetsz a dugóhúzó bajnokságnak. Az indító, a cél- és a kapcsolódó pályadaraboknak külön tárolói vannak, így az elpakolással sem lesz gondod. A játékszett más Hot Wheels készletekhez és pályaelemekhez is csatlakoztatható, így akár egy saját tervezésű versenyvilágot építhetsz tele látványos elemekkel és trükkökkel.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels: Dugóhúzó pályaszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels: Dugóhúzó pályaszett

Hot Wheels: Dugóhúzó pályaszett

16 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.