Hot Wheels - Hullámvasút pályaszett

Hot Wheels - Hullámvasút pályaszett
18 990 Ft
+380 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
72804
A Hot Wheels hullámvasút játékszettel csupa izgalom és akció vár mindenkit. Mintha egy igazi hullámvasúton lennénk, csak autókkal. A kisautót felvezetheted a jegyfülke és a mozgó rámpa között, hogy a kaland kezdetét vegye. Az autóval felhajthatsz a motoros spirálra, amely rögzül, ha felemelkedett, majd az irányváltó beállításával eldöntheted, hogy két kihívás közül melyiknek vágsz neki. A hullámvasút más Hot Wheels készletekhez és pályaelemekhez is csatlakoztatható, így akár egy saját tervezésű versenyvilágot építhetsz tele látványos elemekkel és trükkökkel. A készlet egy db Hot Wheels kisautót tartalmaz, hogy azonnal elkezdhesd a játékot.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Hullámvasút pályaszett" nevű játékot főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels - Hullámvasút pályaszett

Hot Wheels - Hullámvasút pályaszett

18 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.