Hot Wheels - Kihajtható versenypálya autóval és eredményjelzővel

Vajon ki az igazi győztes? A Hot Wheels eredményjelzős versenypályával könnyen kideríthető. Összecsukva akár 80 darab (külön kapható) kisautó és az 5 darab pályaelem elfér benne, a rendrakás így máris egyszerű. De az autók sem maradnak ki a jóból! A pályaszett kinyitva egy ötsávos versenypályává változik, ahol az indítási mechanizmusnak köszönhetően egyik kisautó sem jut tisztességtelen előnyhöz. A célvonalban az elsőként áthaladó autó száma jelenik meg, így mindig egyértelmű, ki a nyertes. A pályaszettben egy 1:64 arányú járgány is található. A színek és díszítések eltérhetnek.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Kihajtható versenypálya autóval és eredményjelzővel" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hot Wheels
inkább fiúknak
1-3 nap
70055
11 750 Ft
A "Hot Wheels - Kihajtható versenypálya autóval és eredményjelzővel" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 26-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 26-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Hot Wheels - Kihajtható versenypálya autóval és eredményjelzővel

Hot Wheels - Kihajtható versenypálya autóval és eredményjelzővel

11 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.