Hot Wheels - Mega garázs

A Hot Wheels garázs szintet lépett! A Mega Garázs 1 darab kisautóval érkezik, de 4 szinten. Közel 60 darab további járgány parkoltatására képes (a többi kisautó külön kapható). És persze sokkal több, mint egy 70 cm magas prémium parkolóház. A garázs közepén egy kézzel működtethető spirál lift forog, és a vezető döntheti el, hogy a kocsinak melyik szinten folytatódjon a kalandja (vagy hol szeretne leparkolni pihenésképpen). A garázs a csatlakozó pontjaival további (külön kapható) pályaszettekkel és narancssárga pályákkal is összekapcsolható, végtelen játéklehetőséget adva ezzel. A színek és a díszítések eltérhetnek.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Mega garázs" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hot Wheels
inkább fiúknak
1-3 nap
70151
25 390 Ft
A "Hot Wheels - Mega garázs" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 26-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 26-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Hot Wheels - Mega garázs

Hot Wheels - Mega garázs

25 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.