Hot Wheels - Monster Trucks BigFoot kisautó

Hot Wheels - Monster Trucks BigFoot kisautó
2 090 Ft
+42 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
77351
A Hot Wheels Monster Trucks 1:64 arányú kisautóinak nincs párja, ha versenyről, trükkökről vagy zúzásról van szó. Óriási kerekeik nagy előnyt adnak nekik az autó-autó elleni küzdelmekben. Minden csomagban egy gyűjthető kereket is találtok, és megismerhetitek az autók részletes adatait is, beleértve a járgányok nevét, típusát, erősségeit, speciális trükkjeit és specialitásaikat - így még jobb történeteket játszhattok el velük.
A színek és a festés eltérhet.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Monster Trucks BigFoot kisautó" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels - Monster Trucks BigFoot kisautó

Hot Wheels - Monster Trucks BigFoot kisautó

2 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.