2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Hot Wheels - Monster Trucks Drag Bus kisautó

Hot Wheels - Monster Trucks Drag Bus kisautó
2 490 Ft
+50 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
nem rendelhető
80978
A Hot Wheels Monster Trucks 1:64 méretarányú kisautóinak nincs párja, ha versenyről, trükkökről vagy zúzásról van szó. Óriási kerekeik nagy előnyt adnak nekik az autó-autó elleni küzdelmekben. Minden járgány dobozában egy gyűjthető kerék is megtalálható, amely segítségével a gyerekek megismerhetik az autók részletes adatait is, beleértve a járgányok nevét, típusát, erősségeit, speciális trükkjeit és specialitásaikat, így még jobb történeteket játszhatnak el velük. Sőt... egy összenyomott, műanyag kisautót is tartalmaz a csomag, amelyet a hatalmas kerekek alá lehet illeszteni, így még izgalmasabb zúzós jelenetek játszhatóak el. Ebben a csomagban a Drag Bus kisautó rejlik.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Monster Trucks Drag Bus kisautó" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels - Monster Trucks Drag Bus kisautó

Hot Wheels - Monster Trucks Drag Bus kisautó

2 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.