Hot Wheels Monster Trucks - DragBus & Beetle

Hot Wheels Monster Trucks - DragBus & Beetle
4 350 Ft
+87 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
nem rendelhető
76051
A Hot Wheels Monster Trucks 1:64 arányú kisautóinak nincs párja, ha versenyről, trükkökről vagy zúzásról van szó. Vagy talán mégis? Ezekben a kettes csomagokban párban érkeznek és készen állnak a szemtől szembeni csatákra. Óriási kerekeik nagy előnyt jelentenek nekik az autó-autó elleni küzdelmekben. A járgányok úgy kerültek párba, hogy klasszikus ütközéseket játszhassatok el velük.
A csomagban minden járgányhoz megtalálod az autók részletes adatait is, beleértve a járgányok nevét, típusát, erősségeit, speciális trükkjeit és különlegességeit, így még jobb zúzásokat és történeteket játszhattok el velük..
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels Monster Trucks - DragBus & Beetle" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels Monster Trucks - DragBus & Beetle

Hot Wheels Monster Trucks - DragBus & Beetle

4 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.