Hot Wheels Monster Trucks - DragBus & Beetle

Hot Wheels Monster Trucks - DragBus & Beetle
A Hot Wheels Monster Trucks 1:64 arányú kisautóinak nincs párja, ha versenyről, trükkökről vagy zúzásról van szó. Vagy talán mégis? Ezekben a kettes csomagokban párban érkeznek és készen állnak a szemtől szembeni csatákra. Óriási kerekeik nagy előnyt jelentenek nekik az autó-autó elleni küzdelmekben. A járgányok úgy kerültek párba, hogy klasszikus ütközéseket játszhassatok el velük.
A csomagban minden járgányhoz megtalálod az autók részletes adatait is, beleértve a járgányok nevét, típusát, erősségeit, speciális trükkjeit és különlegességeit, így még jobb zúzásokat és történeteket játszhattok el velük..
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels Monster Trucks - DragBus & Beetle" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hot Wheels
inkább fiúknak
76051
4 350 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels Monster Trucks - DragBus & Beetle

Hot Wheels Monster Trucks - DragBus & Beetle

4 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.