KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

Hot Wheels - Monster Trucks - Steer Clear kisautó, 1:24

Hot Wheels - Monster Trucks - Steer Clear kisautó, 1:24
9 390 Ft
+188 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
nem rendelhető
80971
Ezek az 1:24 méretarányú, élethű, nagykerekű járgányok a Hot Wheels Monster Trucks sorozat eddigi legütősebb változatai akár versenyről, akár zúzásról van szó. Ezek a szörnyetegek mindig készek az indulásra és arra, hogy összemérjék erejüket egymással. A csomagban az autók részletes adatait is megtaláljátok, beleértve a járgány nevét, típusát, erősségeit, különleges trükkjeit és specialitásait, így még jobb történeteket játszhattok el velük. Ebben a csomagban a Steer Clear kisautó rejlik.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Monster Trucks - Steer Clear kisautó, 1:24" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels - Monster Trucks - Steer Clear kisautó, 1:24

Hot Wheels - Monster Trucks - Steer Clear kisautó, 1:24

9 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.