Hot Wheels Racers - Marvel pályaszett

Hot Wheels Racers - Marvel pályaszett
43 990 Ft
+880 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
nem rendelhető
80966
Vajon melyik szuperhős a leggyorsabb sofőr?
A Hot Wheels Racers Marvel pályaszettel a gyerekek kipróbálhatják, milyen az amikor Pókember és Fekete párduc versenyzik egymással egy többkörös viadalon. A két tematikus kisautó végigszáguld a kanyarokon és hurkokon, és számukra csak az első hely lehet a cél, mert öt vesztes összecsapás után Dr. Octopus karmai lecsapnak és kieshetnek a játékból.
A készlet a pályát, Pókember és Fekete párduc kisautókat tartalmazza. A pálya könnyen összeállítható és szétszedhető az egyszerűbb tárolás érdekében. A színek és díszítések eltérhetnek.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels Racers - Marvel pályaszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels Racers - Marvel pályaszett

Hot Wheels Racers - Marvel pályaszett

43 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.