Hot Wheels - Street Hawk - Távirányítós repülő autó

Hot Wheels - Street Hawk - Távirányítós repülő autó
10 790 Ft
+216 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
27318
Álmodoztál már arról, hogy az autók repülni tudnak? A Street Hawk - távirányítós autó valóra váltja az álmodat! A járgány nagyon erős, mégis könnyű habszivacs-szerű anyagból készült, ezért mind a szárazföldön, mind a levegőben képes haladni. A távirányítós repülő autó a talajon 360 fokos szögben meg tud fordulni, ha felpörgeted a propellereket, amik kb. 35000-es fordulatszámra képesek, akkor az autó felszáll, akár 60 méteres magasságba is. Az autót nagyon könnyű irányítani, precízen és biztonságosan tud kanyarodni. A távirányítón található kapcsolóval tudsz a repülő és guruló funkciók között váltani, a távirányító 2,4 GHz frekvencián kommunikál az autóval.
Az autó 3,7 V-os lítium-polimer akkumulátorral van ellátva, amit USB-csatlakozóval, vagy a távirányítóról is lehet tölteni, a távirányító 6 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza.
A készlet tartalmaz 2 db tartalék propellert is.
Az autó méretei: 26 x 25 x 10 cm.
Csomagolási méretek: 44 x 11 x 31 cm.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Street Hawk - Távirányítós repülő autó" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 8 és 18 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels - Street Hawk - Távirányítós repülő autó

Hot Wheels - Street Hawk - Távirányítós repülő autó

10 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.