Hot Wheels - TB Ultimate verseny hordozható játékdoboz

Ebben a klasszikus Track Builder készletben a valódi veseny és a Hot Wheels id virtuális világa találkozik. A Hot Wheels versenyek legújabb evolúciójával a valódi versenyeket is digitálisan elemezhetitek és követhetitek, rekordokat dönthettek és megmutathatjátok versenyzői és kaszkadőr képességeiteket. A doboz tartalmaz egy dupla gyorsítót és több mint 6 méter pályát, amivel 4-nél is több különböző kaszkadőrpályát építhettek. Versenyezhettek a valódi pályákon és elemezhetitek az eredményeket az appban. A Hot Wheels Track Builder Unlimited Power Boost készlet kompatibilis a többi készlettel és a Hot Wheels id rendszerrel (külön kapható) így még változatosabbá tehetitek a Hot Wheels játékokat. Csatlakoztathatjátok a Hot Wheels Race Portal-t is (külön kapható), hogy részt vehessetek a Track Builder mini játékokon az ingyenes app segítségével. A teljesítményeteket folyamatosan nyomon követhetitek. A készlet két 1:64 arányú Hot Wheels kisautót tartalmaz.
A játék elemmel működik (C (LR14) - 4 db). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - TB Ultimate verseny hordozható játékdoboz" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hot Wheels
inkább fiúknak
1-3 nap
66107
32 980 Ft
A "Hot Wheels - TB Ultimate verseny hordozható játékdoboz" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. április 23-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. április 23-án, pénteken átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Hot Wheels - TB Ultimate verseny hordozható játékdoboz
32 980 Ft
KOSÁRBA!Hot Wheels - TB Ultimate verseny hordozható játékdoboz

Hot Wheels - TB Ultimate verseny hordozható játékdoboz

32 980 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.