Hot Wheels - Track Builder Távolugrás csomag

Hot Wheels - Track Builder Távolugrás csomag
7 950 Ft
+159 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
nem rendelhető
80975
Száguldás? Hot Wheels!
Ha csak most kezditek felépíteni a saját Hot Wheels világotokat, vagy a már meglévő készleteket szeretnétek bővíteni vagy összekötni, akkor ez a Hot Wheels Track Builder csomag ideális kiegészítő lehet.
A készlet 1 darab kilövőt, 2 darab állítható ugratót, keresztező és egyenes pályaelemeket, valamint egy kisautót tartalmaz, így szuper kihívásokat, mutatványokat és pályákat alakíthattok ki.
A távolugrás csomag csak egy a hétféle pályaelem készletek közül, amikkel végtelen lehetőségek várnak rátok. A pályaszettek összekapcsolhatók egymással és más Hot Wheels vagy Matchbox készletekkel, fejlesztik a gyerekek kreativitását és ügyességét. A történeteknek csak a képzeletük szabhat határt.
Minden készlet külön kapható, elérhetőségük változhat. A színek és a díszítések eltérhetnek.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Track Builder Távolugrás csomag" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels - Track Builder Távolugrás csomag

Hot Wheels - Track Builder Távolugrás csomag

7 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.