KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Hot Wheels Workshop - Vulkánkitörés pályaépítő

Hot Wheels Workshop - Vulkánkitörés pályaépítő
5 190 Ft
+104 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
nem rendelhető
29268
Készíts magadnak egyedi Hot Wheels pályákat a Workshop: Vulkánkitörés pályaépítő készlettel! A csomag alagutat tartalmaz, ami egy vulkán gyomrába vezet. Amikor áthalad az alagúton egy autó, a tűzhányó kitör, hangok kíséretében. A készlet kombinálható bármely Hot Wheels pályával, látványosan kiegészítve azt! A vulkán 3 db AAA vékony ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. A készlet kisautót és pályaelemet nem tartalmaz. Csomagolási méretek: 30 x 6 x 19 cm.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels Workshop - Vulkánkitörés pályaépítő" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels Workshop - Vulkánkitörés pályaépítő

Hot Wheels Workshop - Vulkánkitörés pályaépítő

5 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.