Hudora Seven 2.0 fém futóbicikli

Hudora Seven 2.0 fém futóbicikli
Nagyon masszív, erős szerkezetű Hudora Seven 2.0 fém futóbicikli, gumírozott kerekekkel. A futóbicikli nagyon jól segíti a gyermeket az egyensúlyozás elsajátításában, illetve erősíti a lábakat is. A kerekek habszivacs-szerű anyaggal vannak töltve, így garantáltan nem lesz defektes, ráadásul egyenletlen úton tompítja a rázkódás mértékét. A Hudora Seven 2.0 fém futóbicikli kormány- és nyeregmagassága állítható, a futóbringa együtt nő a gyermekkel. A kormány túlkormányozás-gátlóval is fel van szerelve.
Maximális terhelhetőség: 35 kg.
Beülési magasság: 33-43,5 cm, kormány magassága: 52-60 cm.
Hossz: 93 cm.
A "Hudora Seven 2.0 fém futóbicikli" nevű játék gyártója a Hudora, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Hudora
28620
14 690 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hudora Seven 2.0 fém futóbicikli

Hudora Seven 2.0 fém futóbicikli

14 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.