Hot Wheels - Monster Trucks hegyi szlalom versenypálya

Hot Wheels - Monster Trucks hegyi szlalom versenypálya
18 490 Ft
+370 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
76534
Vajon melyik a leggyorsabb és legkeményebb Monster Truck járgány? A Hot Wheels Monster Trucks hegyi szlalom versenypályán ezt ki lehet deríteni. A „Tournament of Titans” YouTube-sorozat őrült versenyei által ihletett derbin Bigfoot és Gunkstermérik össze erejüket és tudásukat. Ha törik, ha zuhan, lejutnak a hegyről az összetörhető autókon és egy sor akadályon át, keresztül száguldva a barlangon, hogy megszerezzék a hőn áhított Titán Kupát. A hídon áthaladó első teherautó "robbanást" vált ki, így aki lemarad, az könnyen elszállhat - a bemondóval együtt. A készlet összecsukható, így könnyebben tárolható és szállítható. A színek és díszítések eltérhetnek.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Monster Trucks hegyi szlalom versenypálya" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels - Monster Trucks hegyi szlalom versenypálya

Hot Wheels - Monster Trucks hegyi szlalom versenypálya

18 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.