2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

I Love VIP Pets - Glam Gems meglepetés figura, 5. széria

I Love VIP Pets - Glam Gems meglepetés figura, 5. széria
13 390 Ft
+268 hűségpont ajándékba - Részletek...
VIP Pets
inkább lányoknak
nem rendelhető
81897
Megérkeztek az I love VIP Pets legújabb, stílusos kutyusai, akik csak arra várnak, hogy a kislányok új frizurát varázsoljanak nekik! A Glam Gems széria kisállatainak mindegyike egy-egy különleges kapszulában rejlik, méghozzá sok különböző kiegészítő kíséretében. Ha a gyerekek a kapszulán lévő szív alakú kristályara teszik a kezüket, a dobozban rejlő karakter felfedi kilétét. A kiegészítők között fésű, csatok és különböző hajdíszítők kaptak helyet. Az, hogy melyik kutyalány és mely kiegészítők lapulnak a dobozban, legyen meglepetés!
A kis figurák lehetőséget teremtenek különböző történetek eljátszására, amely fejleszti a kicsik képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét.
A kollekció több kutyusból áll, így a gyerekek összegyűjthetik és cserélgethetik őket kis barátnőikkel.
A haj hossza: 30 cm
Az "I Love VIP Pets - Glam Gems meglepetés figura, 5. széria" nevű játék gyártója a VIP Pets, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

I Love VIP Pets - Glam Gems meglepetés figura, 5. széria

I Love VIP Pets - Glam Gems meglepetés figura, 5. széria

13 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.