KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

I Love VIP Pets - Macskák meglepetés figura

I Love VIP Pets - Macskák meglepetés figura
15 890 Ft
+318 hűségpont ajándékba - Részletek...
VIP Pets
inkább lányoknak
nem rendelhető
81895
Macskasztikus frizurák minden mennyiségben!
Megérkeztek az I love VIP Pets legújabb, stílusos macskái, akik csak arra várnak, hogy a kislányok új frizurát varázsoljanak nekik! A széria cirmosainak mindegyike egy-egy különleges kapszulában érkezik. Ha a gyerekek a kapszulán lévő szív alakú gyémántra teszik a kezüket, a dobozban rejlő macska karakter felfedi kilétét. A dobozban található kiegészítőkkel (pl. fésű, hajcsatok, hajgumi, drágakő és más kiegészítők) a kislányok kedvükre díszíthetik a cicalány 30 cm hosszú haját. Az, hogy melyik cicus és mely kiegészítők lapulnak a dobozban, legyen meglepetés!
A kis figurák lehetőséget teremtenek különböző történetek eljátszására, amely fejleszti a kicsik képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét.
A kollekció több VIP macskából áll, így a gyerekek összegyűjthetik és cserélgethetik őket kis barátnőikkel.
A cica hajának hossza: 30 cm
A játék elemmel működik (2 X CR2016). Az elemeket megtalálod a csomagban.
Az "I Love VIP Pets - Macskák meglepetés figura" nevű játék gyártója a VIP Pets, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

I Love VIP Pets - Macskák meglepetés figura

I Love VIP Pets - Macskák meglepetés figura

15 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.