I love VIP Pets - Meglepetés csillám

I love VIP Pets - Meglepetés csillám
10 990 Ft
+220 hűségpont ajándékba - Részletek...
TM Toys
inkább lányoknak
73562
A VIP Pets kiskutyák állati divatosak, a hajuk ráadásul 30 cm hosszú! A teljes kollekció 12 különböző kutyából áll, akik természetesen mind különböző személyiséggel rendelkeznek. Egy azonban közös bennük: imádják a vagány és egyedülálló frizurákat, de segítségre van szükségük. Nagyon szeretnék, hogy a gyerekek állítsák be a tökéletes sérót. A csomagban 9 darab kiegészítő is található, hogy még egyedibb és szebb legyen az a frizura.
Az "I love VIP Pets - Meglepetés csillám" nevű játék gyártója a TM Toys, főleg 3 és 9 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

I love VIP Pets - Meglepetés csillám

I love VIP Pets - Meglepetés csillám

10 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.