KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

I Love VIP Pets - Mini Fans Glam Gems meglepetés figura

I Love VIP Pets - Mini Fans Glam Gems meglepetés figura
6 490 Ft
+130 hűségpont ajándékba - Részletek...
VIP Pets
inkább lányoknak
nem rendelhető
81898
Megérkeztek az I love VIP Pets legújabb, stílusos kutyusai, akik csak arra várnak, hogy a kislányok új frizurát varázsoljanak nekik! A Mini Fans Glam Gems széria kutyusainak mindegyike egy-egy összecsukható henger alakú kapszulában rejlik, méghozzá sok különböző kiegészítő kíséretében. A kiegészítők között fésű, csatok és különböző hajdíszítők kaptak helyet. Az, hogy melyik kutyalány és mely kiegészítők lapulnak a dobozban, legyen meglepetés!
A kis figurák lehetőséget teremtenek különböző történetek eljátszására, amely fejleszti a kicsik képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét.
A kollekció több kutyusból áll, így a gyerekek összegyűjthetik és cserélgethetik őket kis barátnőikkel.
Az "I Love VIP Pets - Mini Fans Glam Gems meglepetés figura" nevű játék gyártója a VIP Pets, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

I Love VIP Pets - Mini Fans Glam Gems meglepetés figura

I Love VIP Pets - Mini Fans Glam Gems meglepetés figura

6 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.