Időzített bomba társasjáték

4 750 Ft
+95 hűségpont ajándékba - Részletek...
Reflexshop
8 éves kor fölött
1-3 nap
80309
Még 10 másodperc... melyik drótot vágjam el?
A 19. századi Londonban Moriarty időzített bombát rejtett a stabilitás méltóságteljes szimbóluma, a Big Ben szívébe. Sherlock és csapata gőzerővel azon van, hogy a fogaskerekek labirintusában hatástalanítsa a pokolgépet, mielőtt az felrobban. Vajon Big Ben vagy Big Bumm lesz a végkimenetel?
Az időzített bomba egy pörgős, deduktív társasjáték, amelyben a játékosok Moriarty vagy Sherlock Holmes csapatát erősítve igyekeznek megtalálni cinkosaikat, és elvágni az ellenséges csapat drótjait.
A játék legfeljebb 4 fordulóból áll. A fordulók ugyanúgy zajlanak: a játékosok a drótvágó segítségével minden fordulóban elvágják egy másik játékos drótkártyáját, bízva abban, hogy ezzel nem saját csapatuk tagjait gyengítik. Egy forduló akkor ér véget, amikor a felfordított drótkártyák száma eléri a játékosok számát. A játéknak akkor van vége, ha a játékosok megtalálják az összes hatástalanító drótot (ekkor Sherlock csapata győz), vagy bomba kártyát (ekkor Moriarty cinkosai aratnak győzelmet). Készen álltok a bombajó kalandra?
Átlagos játékidő: 15 perc
Az "Időzített bomba társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Az "Időzített bomba társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. június 01-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. június 01-én, csütörtökön átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Időzített bomba társasjáték

Időzített bomba társasjáték

4 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.