Így neveld a sárkányodat 3 - Tojásból kikelő interaktív Fogatlan

Az tojásból kikelő interaktív Fogatlant az Így neveld a Sárkányodat 3 című mese ihlette. A játék megkezdéséhez fel kell ébreszteni Fogatlant, úgy hogy a gyerekek alaposan megrázzák a tojást. Ha a sárkány kinyitja a szemét,kiszűrődik a fénye. Még egyszer megrázva, morgást lehet hallani a tojásból. Ha megkopogtatják a tojást, hallható, hogy Fogatlan visszakopog. Addig kell ébresztgetni, amíg a sárkánytojás héja repedezni nem kezd és ki nem bújik belőle. A sárkány tojásból való kikelés után, Fogatlant meg kell tanítani repülni és plazmát fújni. Ha éhes lesz, halat kell neki adni, ha fáradt, le kell fektetni aludni. A hang- és fényhatások rengeteg szórakozási lehetőséget kínálnak a gyerekeknek. A játék összesen 7 típusú interaktív játékot kínál, melynek során igazi sárkánkiképzők bőrébe bújhatnak a srácok. A játék mérete: 15 cm. A termékhez 2 db AA elem szükséges, amit a csomagolás nem tartalmaz.
Az "Így neveld a sárkányodat 3 - Tojásból kikelő interaktív Fogatlan" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Spin Master
inkább fiúknak
1-3 nap
60416
23 790 Ft
Az "Így neveld a sárkányodat 3 - Tojásból kikelő interaktív Fogatlan" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2020. október 02-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2020. október 02-án, pénteken átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Így neveld a sárkányodat 3 - Tojásból kikelő interaktív Fogatlan
23 790 Ft
KOSÁRBA!Így neveld a sárkányodat 3 - Tojásból kikelő interaktív Fogatlan

Így neveld a sárkányodat 3 - Tojásból kikelő interaktív Fogatlan

23 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.