Infinity Nado - Plastic - Super Whisker

Infinity Nado - Plastic - Super Whisker
Legyen Tiéd a különleges Super Whisker nado! Építsd össze a műanyag pörgettyűt és már készen is áll a megmérettetésre. Az Infinity Nado anime legfontosabb elemei a barátság és az igazság védelme. A pörgettyűn keresztül a gyerekek is megtapasztalhatják ezeket az értékeket. A történet szerint Jin, barátaival karöltve szembeszáll a gonosztevőkkel hogy megmentsék a világot, ehhez pedig nado-ikat használják. A harci pörgettyűk a legmodernebb technológiák szerint készültek, így teljesen új szintre emelik a versenyek élményét. Az Intinity Nado pörgettyűk gyorsak, erősek és rendkívül stabilak. A pörgettyűkkel és a kiegészítőkkel bámulatos trükköket mutathatsz be! A készletben mindent megtalálsz amire szükséged lesz a pörgettyű kilövéséhez, össze- és szétszereléséhez.
Az "Infinity Nado - Plastic - Super Whisker" nevű játék gyártója az Alpha Animation, főleg 5 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Alpha Animation
inkább fiúknak
60534
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Infinity Nado - Plastic - Super Whisker
Infinity Nado - Plastic - Super Whisker

Infinity Nado - Plastic - Super Whisker

1 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.