Infinity Nado - Stunt - Trükkös szett

Infinity Nado - Stunt - Trükkös szett
Legyen Tiéd a különleges Stunt szett, melyben Mindent megtalálsz ahhoz, hogy a lehető leglátványosabb és legtrükkösebb csatákat vívhasd meg! A hegyek cserélgetésével izgalmas mutatványokat hajthatsz végre pörgettyűddel, és érezheted ahogy elönt a versenyszellem. Az Infinity Nado anime legfontosabb elemei a barátság és az igazság védelme. A pörgettyűn keresztül a gyerekek is megtapasztalhatják ezeket az értékeket. A történet szerint Jin, barátaival karöltve szembeszáll a gonosztevőkkel hogy megmentsék a világot, ehhez pedig nado-ikat használják. A harci pörgettyűk a legmodernebb technológiák szerint készültek, így teljesen új szintre emelik a versenyek élményét. Az Intinity Nado pörgettyűk gyorsak, erősek és rendkívül stabilak. A pörgettyűkkel és a kiegészítőkkel bámulatos trükköket mutathatsz be! Az Athletic széria pörgettyűi kompatibilisek egymással, így az elemek kombinálásával összerakhatod a saját, egyedi nado-dat! A készletben mindent megtalálsz amire szükséged lesz a pörgettyű kilövéséhez, össze- és szétszereléséhez.
Az "Infinity Nado - Stunt - Trükkös szett" nevű játék gyártója az Alpha Animation, főleg 5 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Alpha Animation
inkább fiúknak
60536
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Infinity Nado - Stunt - Trükkös szett
Infinity Nado - Stunt - Trükkös szett

Infinity Nado - Stunt - Trükkös szett

13 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.