Insta Glam - Smink kistáska

Insta Glam - Smink kistáska
Ez a kistáska, nem egy átlagos kistáska, hiszen telis-tele van sminkekkel. Szemhéjfestékek, körömlakkok, rúzsok, arcpírek, szájfények és körömmatricák várják a kislányokat, akiknek az applikátorokkal és kiegészítőkkel nincs is nehéz dolguk, ha egy csajos délutánt tartanának. A szuper táska külleme is divatos, arról nem is beszélve mennyi kincset rejt az önmagukra odafigyelő lányok számára.
Az "Insta Glam - Smink kistáska" nevű játék gyártója a Toy Options, főleg 5 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Toy Options
inkább lányoknak
66344
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Insta Glam - Smink kistáska
Insta Glam - Smink kistáska

Insta Glam - Smink kistáska

6 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.