KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Interaktív plüss koala család - Mokky és Lulu

Interaktív plüss koala család - Mokky és Lulu
23 750 Ft
+475 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81794
Baba-mama játék plüss koalákkal!
Mokky, a koalamama és Lulu, a kis koala alig várja, hogy egy szerető gazdi örökbe fogadja. Az aranyos kidolgozású, pihe-puha plüssök ölelésre csábítják a gyerekeket, ráadásul különböző hangokkal is hozzájárulnak a még valósághűbb játékélményhez.
Ha a koalakölyköt a gyerekek a koalamama hátára helyezik, altatódal csendül fel, ha a mama arcához teszik, az anyuka puszihangot hallat, ha pedig az egyik mancsához helyezik, nevetés hangja hallatszik majd. A doboz kényelmes ágyikóvá alakítható, amelybe a koalamama belehelyezheti Lulut, párnát tehet a kiskölyök feje alá, majd betakargathatja a meleg takaróval.
A játék felelős állattartásra, gondoskodásra tanítja a gyerekeket, emellett szerepjáték által fejleszti a kommunikációs készségüket, a képzeletüket és fantáziájukat is.
A játék elemmel működik (3 X LR3). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
Az "Interaktív plüss koala család - Mokky és Lulu" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 2 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Interaktív plüss koala család - Mokky és Lulu

Interaktív plüss koala család - Mokky és Lulu

23 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.