KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Interaktív plüss panda család - Mami és Baobao

Interaktív plüss panda család - Mami és Baobao
23 750 Ft
+475 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
82007
Baba-mama játék plüss pandákkal!
Mami, a pandamama és Baobao, a kis panda alig várja, hogy egy szerető gazdi örökbe fogadja. Az aranyos kidolgozású, pihe-puha plüssök ölelésre csábítják a gyerekeket, ráadásul különböző hangokkal is hozzájárulnak a még valósághűbb játékélményhez.
Ha a pandakölyköt a gyerekek a pandamama hátára helyezik, altatódal csendül fel, ha a mama arcához teszik, az anyuka puszihangot hallat, ha pedig az egyik mancsához helyezik, nevetés hangja hallatszik majd. A doboz kényelmes ágyikóvá alakítható, amelybe a pandamama belehelyezheti Baobaót, párnát tehet a kiskölyök feje alá, majd betakargathatja a meleg takaróval.
A játék felelős állattartásra, gondoskodásra tanítja a gyerekeket, emellett szerepjáték által fejleszti a kommunikációs készségüket, a képzeletüket és fantáziájukat is.
Csomagolás mérete: 26 x 35 x 24 cm
Tartalom: 1 db panda mama figura, 1 db panda kölyök figura, 1 db ággyá alakítható doboz, 1 db takaró, 1 db párna.
A játék elemmel működik (3 X LR3). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
Az "Interaktív plüss panda család - Mami és Baobao" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 2 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Interaktív plüss panda család - Mami és Baobao

Interaktív plüss panda család - Mami és Baobao

23 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.