Intex - Ananász mintás, kör alakú úszógumi, 117 x 86 cm

Intex - Ananász mintás, kör alakú úszógumi, 117 x 86 cm
Vidám, ananászos mintával készült felfújható úszógumi, erős PVC-ből készült, egy felfújható úszókarika, ami segít, hogy ne merülj el a vízben. Az Ananászos úszógumi stabilan fenntart mindenkit a vízen, de akár bele is lehet kapaszkodni, úgy hűsölni a medencében, vagy akár a tengeren is. Az úszógumi erős műanyagból készült és a biztonságos szelepeinek köszönhetően könnyű felfújni és használat közben nem ereszt le. Az Ananász úszógumi készlet egy javító foltot is tartalmaz. Az úszógumi színe eltérhet a képen láthatótól!
Felfújt méretek: 117 x 86 cm.
Az "Intex - Ananász mintás, kör alakú úszógumi, 117 x 86 cm" nevű játék gyártója az Intex, főleg 9 és 15 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Intex
69844
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Intex - Ananász mintás, kör alakú úszógumi, 117 x 86 cm

Intex - Ananász mintás, kör alakú úszógumi, 117 x 86 cm

1 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.