Intex - Evezőlapát kajakhoz, 218 cm

Intex - Evezőlapát kajakhoz, 218 cm
5 750 Ft
+115 hűségpont ajándékba - Részletek...
Intex
12 éves kor fölött
nem rendelhető
80239
A vízi sportok szerelmeseinek készletéből nem hiányozhat egy jó kajak... de ahhoz, hogy a hullámok szelése ne szenvedés, hanem kecses siklás legyen, szükség van egy jó minőségű evezőlapátra is. Az Intex kajak evezőlapátjának rúdja erős, ugyanakkor könnyű fémből készült. A lapátok bordázottak és jó minőségű PVC-ből készültek, így biztosan hosszú ideig bírják majd a gyűrődést. Az evezőlapát használata - csepegtetőinek és kényelmes markolatának köszönhetően - komfortos. A lapát 3 különböző pozícióba állítható, valamint könnyen összerakható és szétszedhető, ezáltal tárolása egyszerű.
Az evező hossza: 218 cm
Az "Intex - Evezőlapát kajakhoz, 218 cm" nevű játék gyártója az Intex, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Intex

Intex - Evezőlapát kajakhoz, 218 cm

Intex - Evezőlapát kajakhoz, 218 cm

5 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.