Intex - Narancssárga karúszó, 25 x 17 cm

Intex - Narancssárga karúszó, 25 x 17 cm
Az egyszerű, narancssárga karúszóval a gyerekek könnyedén megtanulhatnak úszni és fennmaradni a víz tetején. Biztonságot nyújt a medencében és nem engedi elsüllyedni őket, használata során élvezhetik a pancsolás örömeit. A karúszó nem akadályoz az úszáshoz szükséges mozdulatokban sem. Biztonsági szeleppel készült, egy-két fújással fel lehet fújni. Felfújt mérete: 25 x 17 cm.
Az "Intex - Narancssárga karúszó, 25 x 17 cm" nevű játék gyártója az Intex, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Intex
69846
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Intex - Narancssárga karúszó, 25 x 17 cm

Intex - Narancssárga karúszó, 25 x 17 cm

850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.