Intex - River Run támlás felfújható vízi fotel

Intex - River Run támlás felfújható vízi fotel
Nagy méretű, két pohártartóval és fogantyúkkal felszerelt River Run támlás felfújható vízifotel. A fotel tökéletes kikapcsolódást biztosít a medencében vagy a vízben, mivel nagyon kényelmes. A fotel alja hálós szerkezetű, így hűvösen tart, a két fogantyú mellett két pohártartó is helyet kapott, amikben üdítős palackot is lehet tartani. A River Run támlás felfújható vízifotel biztonsági szeleppel van ellátva, garantáltan nem ereszt le használat közben. A csomagolás egy javító foltot is tartalmaz. Teherbírás: 80 kg. Átmérő: 135 cm.
Az "Intex - River Run támlás felfújható vízi fotel" nevű játék gyártója az Intex, főleg 14 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Intex
14 éves kor fölött
74321
10 490 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Intex - River Run támlás felfújható vízi fotel

Intex - River Run támlás felfújható vízi fotel

10 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.